Αισθητικός
Σχεδιασμός χαμόγελου

Για εμάς η δημιουργία ενός νέου χαμόγελου ξεκινά με τον σχεδιασμό του. Η τεχνολογία που χρησιμοποιούμε, μας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάσουμε σε μικρό χρονικό διάστημα πάνω στις φωτογραφίες σας την μορφή του νέου σας χαμόγελου.
Με βάση τον σχεδιασμό του νέου χαμόγελου που έχουμε κάνει, ορίζουμε τα βήματα που απαιτούνται για να φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα, λαμβάνοντας υπόψη την βιολογία και την λειτουργικότητα του στόματος. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε ένα όμορφο χαμόγελο που θα μπορεί να διατηρηθεί μακροπρόθεσμα.


Ο σχεδιασμός του χαμόγελου γίνεται κατά κύριο λόγο μέσω φωτογραφιών και μερικές φορές συμπληρώνεται με ακτινογραφίες και αποτυπώματα. Έπειτα σας παρέχουμε την δυνατότητα να δείτε πάνω σας τον σχεδιασμό που έχουμε κάνει προτού ξεκινήσουμε την θεραπεία και να δείτε πως θα φαίνεστε αφότου ολοκληρωθεί η θεραπεία.
Η τεχνολογία που διαθέτουμε μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε το χαμόγελο σας με βάση το πρόσωπο σας ακολουθώντας του κανόνες της αισθητικής. Με αυτόν τον τρόπο αποκτάτε όχι μόνο όμορφα δόντια, αλλά δόντια που είναι σε αρμονία με το υπόλοιπο πρόσωπο δίνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

aisthitikos_sxediasmos

Σχεδιασμός μέσω ειδικού προγράμματος

Λεύκανση

Η λεύκανση είναι μια μη επεμβατική μέθοδος αλλαγής του χρώματος των δοντιών. Ο βαθμός αλλαγής του χρώματος μετά την λεύκανση διαφέρει από άτομο σε άτομο. Κατά μέσον όρο η λεύκανση μπορεί να κάνει τα φυσικά δόντια κατά 2-3 τόνους λευκότερα.
Η λεύκανση συνίσταται σε όσους έχουν φυσικό φραγμό, χωρίς εκτεταμένες αποκαταστάσεις. Το αποτέλεσμα της λεύκανσης διαρκεί 2-5 χρόνια ανάλογα με τις διατροφικές συνήθειες των ασθενών.


Η λεύκανση μπορεί να γίνει είτε στο σπίτι από τον ασθενή με την χρήση ναρθήκων, είτε στο ιατρείο. Για την λεύκανση λαμβάνονται αποτυπώματα από τα δόντια για την κατασκευή ναρθήκων μέσα στους οποίους θα τοποθετηθεί ο λευκαντικός παράγοντας. Οι νάρθηκες αυτοί μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν σε περίπτωση που απαιτείται να γίνει επανάληψη της λεύκανσης.
Συστήνουμε πριν από την λεύκανση να γίνεται επαγγελματικός καθαρισμός των δοντιών από τον οδοντίατρο, ώστε να μειωθεί η πιθανότητα εμφάνισης ευαισθησίας δοντιών κατά ή μετά το πέρας της λεύκανσης.

leukansi

Αποτέλεσμα που διαρκεί 2-5 χρόνια

Όψεις

Οι όψεις αποτελούν μια μέθοδο αποκατάστασης δοντιών με ελάχιστα επεμβατικό τρόπο. Με τις όψεις μπορούμε να βελτιώσουμε την μορφή, την αρμονία και το χρώμα των δοντιών. Εάν θέλεις να έχεις ένα ισορροπημένο, λαμπερότερο χαμόγελο, οι όψεις αποτελούν την ιδανική λύση για σένα. Οι αποκαταστάσεις αυτές είναι ιδιαίτερα λεπτές, αλλά η ισχυρή σύνδεση με την αδαμάντινη δίνει στις αποκαταστάσεις αυτές πολύ υψηλή αντοχή. Με τις όψεις έχεις την δυνατότητα να διαλέξεις ακριβώς την μορφή των δοντιών σου και το νέο και αστραφτερό χρώμα διατηρείται για πάντα.


Οι όψεις κατασκευάζονται είτε από κεραμικό υλικό, είτε από ρητίνη. Οι όψεις κεραμικού έχουν υψηλή αντοχή και το χρώμα τους μένει αναλλοίωτο. Η κατασκευή τους γίνεται από εξειδικευμένο οδοντοτεχνίτη. Μια εναλλακτική των κεραμικών όψεων αποτελούν οι όψεις ρητίνης. Οι όψεις ρητίνης γίνονται από τον ίδιο τον οδοντίατρο. Οι όψεις ρητίνης αποτελούν μια πιο οικονομική λύση σε σχέση με τις όψεις πορσελάνης, έχουν όμως το μειονέκτημα ότι μερικά από μερικά χρονιά το χρώμα του μπορεί να αλλοιωθεί.

opseis

Ελάχιστα επεμβατική μέθοδος - σίγουρο αποτέλεσμα