Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ

Η ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΑΣ

Από εμάς

Στην Kclinic προσφέρονται οδοντιατρικές υπηρεσίες με έμφαση στην ελάχιστα επεμβατική αισθητική οδοντιατρική, τα εμφυτεύματα και την προσθετική.

Αρχές λειτουργίας ιατρείου

  • Μακροχρόνια σχέση με τους ασθενείς μας.
  • Μακροβιότητα αποκαταστάσεων
  • Ολοκληρωμένη αποκατάσταση στόματος. No Half Treatment
  • Η επίσκεψη στον οδοντίατρο να είναι μια ευχάριστη εμπειρία.
  • Υψηλή αυτοπεποίθηση μέσα από την καλή στοματική υγεία
  • Φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα είναι πάντα στην μόδα
  • Ελάχιστα επεμβατικότητα για καλύτερα αποτελέσματα. Minimal Intervention, Maximum Results

Τι είπαν για εμάς

"Αξιόλογος ιατρός, άρτια καταρτισμένος που αγαπά την δουλειά του, με έκανε να νιώσω άνετα και η θεραπεία ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία"

"Εξαιρετικός επαγγελματίας. Ήδη από το 1ο ραντεβού ο κύριος Κωνσταντινίδης μου κέρδισε την εμπιστοσύνη. Όλα έγιναν στην ώρα τους και το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου."

"Εξαιρετικός επιστήμονας με ασύγκριτες γνώσεις πάνω στο αντικείμενο του. Είναι πάντα διαθέσιμος για οτιδήποτε τον χρειαστώ. Αποστειρωμένο υπερσύγχρονο οδοντιατρείο. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα."

"Επισκέφθηκα για πρώτη φορά το ιατρείο του κ. Κωνσταντινίδη και λόγω του προβλήματος που αντιμετώπιζα το ραντεβού μου κλείστηκε άμεσα. Ο χώρος ήταν πεντακάθαρος και καλόγουστος, επιπρόσθετα περίμενα μόνος μου στην αίθουσα αναμονής τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για αυτή την περίοδο. Ο γιατρός ήταν φιλικός και μου εξήγησε αναλυτικά την διαδικασία και την κατάσταση των δοντιών μου"

Εγγραφείτε στο newsletter

Εγγραφείτε στο NEWSLETTER, για να σας ενημερώσω σχετικά με θέματα στοματικής υγείας και ομορφιάς κάθε Τρίτη πρωί.

Κλείστε Ραντεβού

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου και απόκτησε τα μοναδικά προνόμια που σε αφορούν. Μπορείς να κλείσεις είτε online είτε να μας επισκεφθείς από κοντά.

Κλείσε Ραντεβού